Showing all 6 results

Варен зеленчук на пареа со путер

170 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Веџис компири со три соса

150 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Мариниран кус кус со билки

170 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Пржени веџис компири со песто сос и пармезан

170 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Пржени њоки со песто сос и пармезан

170 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Чипс од компири со горгонзола сирење

170 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА