Showing all 4 results

Лосос теријаки со зеленчуково соте и басмати ориз

990 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Морски плодови на скара со пикантен арабијата сос, домашна ракија и ароматизирани зачини

2,500 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Свежо маринирани лигњи на скара со сезонска салата и шери домати

850 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Стек од туна со зелена салата, авокадо и глазиран зеленчук во мед со печен сусам

990 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА