Showing all 9 results

Кремасто рижото со аспарагус и козјо сирење

430 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Органско рижото со мача чај и шејтан со медитерански зачини

440 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Пилешко рижото со домашен аспарагус и суви домати

440 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Рижото од димен лосос, со кора од лимон, домати и aроматични зачини

590 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Рижото од шкампи со пилешки шток и ароматичен биск

650 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Рижото со морски плодови и доматен сос, бело вино и пармезан

650 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Рижото со пилешко, печурки и кора од лимон

260 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Рижото со ракчиња, лимон и зачини

390 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Рижото со шумски печурки, со шитаке и свеж вргањ

390 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА