Showing all 10 results

Бургер со црн ангус и бифтек

690 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Бурито со бифтек и слатко чили

350 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Калцоне бургер со кисели краставички и кашкавал

280 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Класик бургер

190 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Класик бургер со двојно сирење

220 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Клуб сендвич

230 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Крцкав пилешки бургер

250 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Пикантно бурито со пилешко и пченка

280 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Растурен бургер од мисиркино месо со со барбикју сос и кисели краставички

260 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Чизбургер со чедар кашкавал

260 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА