Showing all 4 results

Бургер со крцкава сланина и пржено јајце

280 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Тост со кашкавал и шунка

170 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Тост со четири вида на сирење

190 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА

Фурнаринки со сусам

80 ден
ДОДАДИ ВО НАРАЧКА